Nieuwtjes

17-01-2022 13:02

Dag iedereen.  Beter laat als nooit, wens ik jullie alle goeds voor 2022!  Ik heb een hele drukke periode achter de rug met het opstarten van een carriere als ZZP'er met de daarbij behorende onderzoeken en ontwikkelingen.  Gelukkig ben ik nu goed op gang.  Helaas heeft mijn communicatie en administratie van Koude Voetjes hier wel onder geleden.

Maar Koude Voetjes staat echt niet stil.  Mijn nicht,  Ria in het randstad gebied is steeds druk bezig met het maken en uitdelen van babypakketten.  

Ook hier in het midden van het land gaat het steeds door, dankzij mijn trouwe hulp, onder leiding van Martha.  We zijn eind vorig jaar ook voor het eerst bij BabyJump in Apeldoorn geweest en heel veel kledingsetjes gebracht voor in de babypakketten die zij reeds samenstellen.  Wij hopen op een fijne samenwerking met deze schitterende organisatie.   Het maken en leveren van de babypakketten staat ook hier niet stil.  Onze grote afnemers, Kraambanken Losser en Heerenveen blijven steeds van voorraad voorzien.

In december hebben we twee grote gezinnen van Vluchtelingewerk Ermelo voorzien van dekens.  Zij kregen een huis toegewezen, maar hadden helemaal nog geen inventaris.  Dat kwam dus heel goed uit tijdens de koude winter periode.

Momenteel ben ik aan het inventariseren bij de moederkindhuizen en natuurlijk niet te vergeten de geweldige organisatie Fier.  Hopenlijk kunnen we de meiden daar binnenkort weer een blijk van liefde geven middels onze knuffelkussens.

Ik wil alle vrijwilligers van Koude Voetjes hartelijk bedanken voor hun trouwe inzet en enthousiasme waarme zij zich inzetten voor Koude Voetjes!  Zonder jullie kunnen  Ria en ik niet zoveel babypakketten uitdelen.  Middels een ruwe schatting denk ik dat wij ruim 500+ babypakketten per jaar mogen weggeven.

Een hartelijke groet aan een ieder betrokken bij Koude Voetjes!

Anja