Dekentjes voor dakloze kinderen

09-02-2016 17:47

Wist u wel dat er alleen al in Rotterdam meer dan 50 kinderen zijn die geen eigen huis, kamer of bed hebben en samen met hun veelal alleenstaande moeder van onderdak tot onderdak zwerven.

Eindelijk goed nieuws voor ons project...  We gaan d.v. samen met het Leger des Heils een project op zetten om te zorgen dat deze kinderen in Rotterdam in ieder geval een eigen dekentje hebben, waaronder ze kunnen slapen, zich beschermend in kunnen wikkelen, ermee doen wat ze willen, helemaal van hen zelf.  Een dekentje die als een warme knuffel gegeven wordt van degenen die het met liefde en zorg maken.

We zijn heel blij dat we uiteindelijk een vertrouwd samenwerkingsverband hebben kunnen stichten.  Hierbij roep ik dan ook alle dames op die graag haken mee te helpen met leuke dekens voor kinderen, ongeveer 105 x 180cm en/of granny's van 15 x 15cm te maken om dit doel te steunen.

Met veel vrijwillige handen kunnen we misschien zelfs dit project uitbreiden naar de andere 2 locaties, nl. Dronten en Emmeloord.