Wat is  "Koude Voetjes"?

Mijn naam is Anja van de Walle.  In 2015 heb ik Koude Voetjes opgericht met het doel zoveel mogelijk ouders met kinderen te vertellen dat zij er mogen zijn en hen welkom te heten met een prachtig samengesteld babypakket.  

Naast mijzelf wordt Koude Voetjes beheerd door Ria de Rijke en Mathilde Krijgsheld.  Wij zijn allen vrijwilligers en doen dit naast ons normale dagelijkse bezigheden.

Koude Voetjes is een organisatie die zonder financiele middelen maar met vrijwilligers handwerken voor een aantal goede doelen in Nederland.  De website www.koude-voetjes.nl is ingericht als platform waar u alle informatie kunt vinden over patroontjes, maattabellen en regelmatige berichtjes op de blog.

Van de vrijwilligers wordt gevraagd om zelf te zorgen voor de benodigde materialen en de verzendkosten om een pakket te versturen.  Mocht dit een probleem zijn, meldt dit even bij Mathilde, Ria of mijzelf, dan proberen wij daar een oplossing voor te vinden.  

Alle stichtingen en organisaties die werken met moeders en kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, zoals moederenkindhuizen, leef-en leerhuizen, opvanghuizen, etc. zijn van harte  welkom om babypakketten aan te vragen.  Dit kan via het aanvraag formuliertje op de website.  Naast de website hebben wij ook een e-mailadres, stichtingkoudevoetjes@gmail.com, waar u verzoeken en/of vragen heen kun mailen.

Ons motto bij Koude Voetjes is: “Alleen wat je zelf leuk zou vinden om te ontvangen, geven wij aan anderen.”